Contacteer ons
cyrus

Telefoonnummer : 86 13590389733

Overwin de moeilijkheden, houd verbeterend

June 19, 2020

Overwin de moeilijkheden, houd verbeterend

 

In 2020, beïnvloedt de epidemie van nieuwe coronavirus honderden miljoenen mensen, en het gehele land heeft ook vele maatregelen getroffen om de verspreiding van de epidemie te verhinderen. Om de preventie en de controle van de epidemie te versterken en de verspreiding van de epidemie tegen te houden, heeft het bedrijf een aantal maatregelen het epidemische preventiewerk, effectief waarborg getroffen actief om te doen de normale bedrijfsvoering van productie werd voltooid. In de epidemische situatie, is ons Dos-bevorderingswerk nooit gelaten vallen. Het Dos-verbetering de activiteiten in diverse workshops zijn in volledige schommeling, en de voortdurende verbeteringcultuur wordt verder weerspiegeld in het bedrijf. om verfkwaliteit te verbeteren, schroot, herwerkings en reparatietarieven te verlagen, en de kosten van slechte kwaliteit te drukken, begon de verfwinkel de verfkwaliteit „taaie strijd.“ De workshop directeur Li Zhaomin compileerde de „Gedetailleerde Beoordelingsregels voor Schilderende Workshopteams“, en leidde frontliniewerknemers overeenkomstig de regels op om de de kwaliteitsvoorlichting van de werknemers een nieuwe vorm te geven; voer het de verantwoordelijkheidssysteem uit van de proceszelfinspectie, en voer de kwaliteitsverantwoordelijkheid aan het proces uit, aan het team, dat aan elke werknemer wordt uitgevoerd.

laatste bedrijfsnieuws over Overwin de moeilijkheden, houd verbeterend  0

om de fysieke kwaliteit van het product te verbeteren, ontwarde de verfwinkel meer dan 10 soorten diverse kwaliteitsproblemen in de loop van de jaren, en vestigde een QC project taai team om het op te lossen. De workshop gebruikt vrije tijd om teamleiders en frontliniewerknemers te organiseren om kwaliteitsnormen en procesvereisten te leren, en praktische boren ter plaatse te leiden. In het eerste kwartaal, OPL-opleiding werd de ter plaatse georganiseerd 5 keer, met een tarief van de opleidingsdekking van 100%; De van het kwaliteitscommissaris en team leider van de workshop die organisatie plannen controleert de implementatie van de zelf-wederzijdse inspectie van elk proces, en verifieert de zelf-wederzijdse inspectie met de daadwerkelijke kwaliteit, en voert het statistische analyse, volgen en resolutie van de geregistreerde kwaliteitsproblemen uit. Een totaal van 37 kwaliteitsproblemen werden ontdekt en werden opgelost door proceszelfinspectie tijdens het kwart, en het gekwalificeerde tarief van de levering van het workshopproduct bereikte 90%, een verhoging van 5 procentpunten die met dezelfde periode worden vergeleken.

laatste bedrijfsnieuws over Overwin de moeilijkheden, houd verbeterend  1

Andere workshops zijn niet bereid om zwakheid, en actief gebruiksvrije tijd te tonen om Dos te verbeteren. De machinewerkplaats classificeert de materialen van elk proces en merkt hen, duidelijk dat voor werknemers snel om tot geschikt is toegang te hebben, de workshop wordt georganiseerd en de verrichtingen zijn meer vlot; het informatieplatform wordt gebruikt om een database van tekeningen te vestigen, die voor werknemers geschikt is de fouten te vragen en snel om terug te winnen en te verminderen die door tekeningen worden veroorzaakt. Het verlies van herwerking verbetert verrichtingsefficiency. De workshop van het bladmetaal regelt het blanking verrichtingsgebied, classificeert de rechthoekige buis overblijvende materialen, en formuleert spijsvertering en gebruiksmaatregelen volgens de ordevereisten om kosten te besparen. De montagewerkplaats plande de twee kanten van het bezoekkanaal opnieuw, toevoegend collectieve cultuur, productinleiding, eermuur, vlottervertoning, enz., om de workshopcultuur te verrijken en de samenhang van werknemers te verbeteren; niet alleen dat, de algemene overdrachtworkshop ook Dos vestigde het modelteam van elektriciens, weer aanpast de regionale lay-out volgens de processtroom, regelt de lijn-zij materiële types en bepaalt de quota, verbetert de elektrische vakje het werklijst om personeelsverrichting, ontwerp te vergemakkelijken en vervaardigt off-line het werklijst om efficiency, enz. te verbeteren Naast het dagelijkse het Dos-verbetering werk, voeren de workshops en de modules ook actief opleiding uit om de beroepsbekwaamheden en de voorlichting van werknemers te verbeteren, en onttrekken en leiden het „Dima vakman“ team op. Een totaal van 15 opleiding werden geleid in het eerste kwartaal, met 116 stagiairs. De opleidingsinhoud omvatte etc. beroepsbekwaamheden, kwaliteitsbewaking, productiebeheer, 5S.

 

laatste bedrijfsnieuws over Overwin de moeilijkheden, houd verbeterend  2

 

De opleiding omvat 116 stagiairs. De opleidingsinhoud omvat etc. beroepsbekwaamheden, kwaliteitsbewaking, productiebeheer, 5S. Het Dos-besturingssysteem benadrukt dat de wijsheid en de creativiteit van werknemers als kostbare rijkdom van het bedrijf en stuwende kracht voor toekomstige ontwikkeling worden beschouwd, die op de geest wijst dat de werknemers de eigenaars van het bedrijf zijn. Door ononderbroken bevordering van het Dos-besturingssysteem, kunnen wij het initiatief van werknemers volledig mobiliseren om collectieve samenhang onafhankelijk te verbeteren en te verbeteren. Het Dos-besturingssysteem zou als een gloednieuwe collectieve cultuur moeten worden gedefinieerd, die elke verbinding van productie als beheersconcept doordringt.