Contacteer ons
cyrus

Telefoonnummer : 86 13590389733

Dima de Lader van Transportbandblet verzekert de Levering van covid-19 Medische uitrustingen in Hongarije

June 19, 2020

Niet zo lang geleden, verscheen een beeld van de producten van het grondmateriaal van Dima Industriële Luchthaven op een foto die op Internet doorgeven.

 

Bij de Internationale Luchthaven van Boedapest in Hongarije, een Luchtbusa321neo vliegtuig dat naar Hongarije van Shanghai, geland China is teruggekeerd, met succes. Dima de Industriële looppas van de Bulkladinglader bij volledige paardekracht veilig om een partij punten te vervoeren die tot 11 ton van de motorruimte wegen aan de grond om de vlotte levering van punten aan hun bestemming te verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Dima de Lader van Transportbandblet verzekert de Levering van covid-19 Medische uitrustingen in Hongarije  0

 

De bulkladinglader in het beeld, dat nominale waarde en sterkte combineert, is het het materiaalproduct van de luchthavengrond dat Dima de Industrieën naar Hongarije in partijen in Oktober 2019 uitvoerden. De vervoerde bulkladinglader dit keer is gewone goederen, maar geen medische uitrustingen om het leven en gezondheid te beschermen.

 

Van het begeleiden van passagiers aan reis met vrede van mening, aan het beschermen van het vervoer van medische uitrustingen, en het beschermen van de vrede van de stad van mening, heeft het grondmateriaal van Dima Industriële Luchthaven altijd een belangrijke rol als beschermer in de logistiek van luchtvervoer gespeeld.

laatste bedrijfsnieuws over Dima de Lader van Transportbandblet verzekert de Levering van covid-19 Medische uitrustingen in Hongarije  1

De waaier van kwaliteit en sterkte beschermt de stad

Dit keer kan het de beschermer van het vervoer van medische uitrustingen worden, de veiligheid van het vervoer van medische uitrustingen waarborgen, en de vrede van mening van de stad beschermen. Natuurlijk, volstaat de uitvoerige sterkte van de bulkladinglader natuurlijk.

 

●Convenient verrichting en efficiënt vervoer

De bulkladinglader is gemakkelijk en geschikt te werken, wat tijd en inspanning voor personeel in dagelijkse verrichtingen besparen, efficiënt en geschikt ladingsvervoer kan verzekeren, en zeer de efficiency van luchtlogistiek verbeteren.

●Exquisite vakmanschap en uitstekende prestaties

Het materiaal is mooi in verschijning, geavanceerd in technologie, en heeft de voordelen van goede kwaliteit, goede macht, hoge betrouwbaarheid, enz., en kan veiligheidswaarborg voor ladingsvervoer bij belangrijke luchthavens verstrekken.

●Perfect functie en betrouwbare kwaliteit

Het product heeft perfecte van de foutenalarm en zelfdiagnose functies, heeft goede stabiliteit en houdbaarheid, en het elektrostoringspercentage kan tot minder dan drie-tien thousandths worden verlaagd, die de levering van de vliegtuigenlading kunnen lange tijd waarborgen.

 

Vroeger, Industrieel had Dima een thank-you brief van een Hongaarse klant ontvangen die hoog lof voor de Dima Industriële het materiaalproducten van de Luchthavengrond uitdrukte. Vooral voor de bulkladinglader, hebben zijn eenvoudige en vlotte verschijning, geschikte en praktische werkingfuncties en uitstekend ontwerp van het kwaliteitsproduct een zeer diepe indruk op klanten verlaten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Dima de Lader van Transportbandblet verzekert de Levering van covid-19 Medische uitrustingen in Hongarije  2

Het is om deze reden dat Péter HERCZOG, CEO van de Behandelende Groep van Malev, Dima de Industrieën in November 2019 bezocht. Tot slot ondertekenden de twee partijen een relevante samenwerkingsovereenkomst, die Dima de globaliseringsstrategie van de Industrieën versnelde.

 

laatste bedrijfsnieuws over Dima de Lader van Transportbandblet verzekert de Levering van covid-19 Medische uitrustingen in Hongarije  3

Of het een logistiekwacht om geschikte reis van passagiers te verzekeren is, of een beschermer verantwoordelijk voor de veiligheid van medische uitrustingenvervoer, Dima hebben de Industriële het materiaalproducten van de Luchthavengrond altijd een belangrijke rol in de logistiek van luchtvervoer bij belangrijke luchthavens in binnen- en buitenland gespeeld, en goed voor het geluk van de stad geweest. En stok aan het.

Het bewaken is de opdracht van verantwoordelijkheid, en de vrede van mening is het chassis van al geluk. Dima de Industrie is bereid de beschermer van de het geluk en schoonheid van de stad, en professioneel vervaardiging te zijn en de vrede van de stad van mening te beschermen.