Contacteer ons
cyrus

Telefoonnummer : 86 13590389733

chongqing dima industry co.,ltd

Klant eerst, Openbare Geestintegratie, Eerlijke Samenwerking, en Dromen voor de Hoogste Vlek.

  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken DIMA Aantal werknemers 800~1000
Jaarlijkse omzet 1.2BILLION-1.5 BILLION Opgericht Jaar 1997
Export pct 60% - 70%
Inleiding
Dima Industrie, een volledige dochteronderneming van Dima Holdings, werd opgericht in 1997. Het is een standaardimplementatie
de onderneming voor de nationale integratie van informatietechnologie en industrialisatie heeft en de titel China verdiend
Speciale Voertuig Uitstekende Onderneming op de 40ste verjaardag van hervorming en het openstellen. Het is voor van toepassing geweest en verkregen
meer dan 100 nationale octrooien, die zich bij het voorzien van klanten van intelligente en veilige speciale voertuigen specialiseren en
het platform van het noodsituatiebeheer. Momenteel, Dima bezit de Industrie drie productsegmenten: kogelvrije voertuigen,
geïntegreerde speciale voertuigen, en de steunmateriaal van de luchthavengrond. De producten van het bedrijf zijn wijd van toepassing geweest op
geld-in-doorgang, openbare veiligheid en het brandbestrijdings, Net van de Staat, luchtvaart met sterke uitvoerige sterkte en eigenschap
rijke producten.
Als belangrijke fabrikant van voertuigen voor speciale doeleinden in China, Dima worden de producten van de Industrie uitgevoerd naar 34
inAsia van landen en van gebieden, Afrika, Amerika, en Europa. Wij hebben belangrijke activiteiten in binnen- en buitenland gediend.
Wij waren aanwezig op de de 2008 Olympische Spelen, Top van Hangzhou G20, en de Internationale BRICS Conferentie van Xiamen,
De viering van de 70ste Verjaardag van de Stichting van de VRC en speelt een belangrijke rol in vele noodsituatieredding
de werken.
Geschiedenis

1. 1997: Dima voorganger, het Speciale Voertuig die van Chongqing Zhongqi Co., Ltd vervaardigen, werd gevestigd. Met succes geïntroduceerde en gelokaliseerde bankbiljetvrachtwagens van Hong Kong.

2. 1998-2000 Genoemd als high-tech onderneming in Chongqing.Completed-aandeelhervormingen en opgezet Industrieel Co. van Chongqing Dima, Ltd.

3. 2001-2002 Dima aandelen die met succes op de Beurs van Shanghai Met de voorraadcode van 600565.Named door het Ministerie van Wetenschap en Technologie als nationale zeer belangrijke high-tech onderneming worden vermeld.

4. 2003-2004 begonnen officieel met bouw bij het nieuwe installatiegebied in Chayuan, en de veelvoudige nieuwe installaties werden gezet in gebruik. Uitgevoerde kogelvrije bankbiljetvrachtwagens aan Afrika als nationale gift.

5. 2006 vestigden „Chongqing Zuidelijke Dima“ in gemeenschappelijke onderneming met het Zuidenmotoren van China en Chongqing Dajiang Group.Delivered het eerste noodsituatie communicatie voertuig en van van TV OB aan klanten.

 

6. 2008 Dima „Olympische satelliet de steunvoertuigen van het toortsrelais“ en kabeltelevisie-Olympics die voertuigen uitzenden die in veelvoudige plaatsen worden gebruikt; diende de Olympische Spelen van Peking met bijna 100 gespecialiseerde Dima voertuigen. Gediend in de hulp van 5/12 Wenchuan-Aardbeving met een grote verscheidenheid van gespecialiseerde Dima noodsituatievoertuigen.

7. 2009-2010 verwierf de Industrieco. van Shenzhen Techking, Ltd, die het de dienstgebied ingaan van de burgerluchtvaartgrond. Ondernam het Ministerie van de Industrie en Communicatie van het de kernnetwerk VIST van de Informatietechnologie speciaal voertuigproject. Post-doctoraal goedgekeurd werkstation

8. 2011-2012 vestigde het Dima Onderzoek Institute.Successfully een volledig in eigen land-geproduceerde automatische anti-relpantserwagen ontwikkelde. Lanceerde „Dongyin pas-het-op“ overheidssteunprogramma.

9. 2015 dienden met succes de Shenzhen-van het Brandsupervisie en Beheer Brigade door van de de technologie (VR, Cr) informatie van China te gebruiken eerste de transmissievoertuig holografisch. Deelgenomen aan communicatie steun voor de 8/12 Tianjin explosie & brand door Dima de voertuigen van het satellietcommunicatiebevel.

10. 2016-2017 voorzagen de Top van Hangzhou G20 van VIP de treden van de luchthavenpassagier, de voertuigen van de volledig-bandinterferentie, en logistieke steunvoertuigen. Gezamenlijk gevestigde Dixingtian met de Universiteit van Elektronische Wetenschap en Technologie van China.

11. 2018 het Gepubliceerde recentste strategische plan van vijf jaar van het bedrijf, die zich op het gebied van het gebied van de noodsituatieveiligheid aan overgang van het zijn een speciale voertuigintegrator aan een het beheersprovider van het noodsituatieplatform concentreren. Won de titel van „Uitstekende Onderneming in de Speciale Voertuigindustrie“. Dima bereikten de kogelvrije bankbiljetvrachtwagens opeenvolgend-jaar-teken 20 van holdings eerste plaats in marktaandeel; de eerste met succes gelanceerde vrachtwagen van het nieuw-energiebankbiljet.

12. 2019 ging de nationale informatisering en van de industrialisatieintegratie beheersysteemcertificatie over. Deelgenomen aan het opstellen van nationale normen voor „van het noodsituatie communicatie & bevel brandvrachtwagens“. Goedgekeurd voor participatie in de nationale wetenschappelijke onderzoeksprojecten van „relatieve vochtigheid“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dienst

De Dienstsysteem en Brief na verkoop van Verplichting

  • Brief van Verplichting bij de Dienst Na verkoop

 

Leverancier: Chongqingsdima de Industrienaamloze vennootschap

Koper:

Om ervoor te zorgen dat maakt het Dima van het kopersgebruik voertuig correct en de rechten duidelijk en de verplichtingen van zowel partijen tijdens voertuigonderhoud als reparatie, door de onderhandeling van beide partijen, wordt de volgende overeenkomst bij de dienst na verkoop gemaakt en in tussen de twee partijen gemaakt:

1. De delen die niet in het voertuig worden gewijzigd de gekochte koper van de van het kwaliteitsborgingperiode geniet & werkingsgebied dat in Werkende Instructie en Waarborg Hand en diverse vrije of gunstige serviceactiviteiten wordt bepaald na verkoop die door chassisfabrikant worden aangeboden.

2. Binnen twaalf maanden van de dag wanneer de klant het voertuig of de totale lopende periode van 30.000 km (welke eerst) voorkomt koopt, zal het kwaliteitsprobleem van de gewijzigde delen toe te schrijven aan de de het ontwerp, vervaardiging en materialen van de leverancier kosteloos volgens Dima het Handboek van de Voertuigwaarborg worden opgelost.

3. De kwaliteitsfout van het niet-gewijzigde deel zal door de gemachtigde speciale reparatieposten van chassisproducent volgens de bepalingen van waarborg worden behandeld. De leverancier moet het verband tussen de koper en chassisfabrikant & speciale reparatiepost coördineren.

4. Voor de kwaliteitsfout van het gewijzigde deel, zullen de vertegenwoordigers na verkoop of de gemachtigde speciale reparatieposten de reparatiedienst verlenen.

5. Als de het garantieperiode en werkingsgebied worden overschreden, zal het avondmaal de betaalde diensten en loonkosten verlenen en de materiële prijs zal worden betaald.

6. De koper zou zijn (of haar) voertuig volgens Werkende Instructie en Waarborghandboek gebruiken en moeten handhaven.

7. De leverancier vestigt de dossiers van de klanten en opnieuw bezoekend systeem, wijst het full-time de dienstpersoneel aan, biedt een tweede bezoek, een technisch overleg en opleiding voor de cliënten aan eens een seizoen en een controle aperiodically.

8. De koper zou moeten verstrekken op het voertuig aan leverancier en coördinaten diverse serviceactiviteiten na verkoop terugkoppel om de het productkwaliteit en dienstenniveau onophoudelijk te verbeteren.

9. De onderhoudswijze van de leverancier: reparatie bij de gemachtigde speciale reparatiepost en daling-in de dienst. Als het voertuig van de cliënt normaal kan lopen en geen veiligheid verborgen probleem heeft, zou het onderhoud bij de gemachtigde speciale reparatiepost moeten worden uitgevoerd.

10. Als het voertuig van de cliënt niet kan normaal lopen en sommige veiligheid verborgen problemen bestaan, kan de leverancier de gemachtigde speciale reparatiepost toevertrouwen om daling-in de dienst te verstrekken. Maar voor de kwaliteitsfout voorbij het vrije reparatiewerkingsgebied of de periode, zou de cliënt de overeenkomstige lasten moeten dragen.

11. Tijdslimiet van de huis-aan-huisreparatiedienst: Bij het ontvangen van de raad over het probleem van voertuig, zou het de dienstnetwerk van de leverancier telefonisch, fax moeten antwoorden of E-mail binnen 2 uren. De onderhoudsman zal bij de scène binnen 8 uren indien nodig aankomen. Bij de scène, zal de minder belangrijke mislukking binnen 12 uren worden geëlimineerd en compliceer fout binnen 24 uren.

12. De de diensthotline van de leverancier: 8008070898 en 023/89021610. De geschikte dienst zal voor de cliënten worden aangeboden.

13. Unmentioned kwesties in het document zal als vriendschappelijke onderhandeling van beide partijen worden geregeld. Voor het geval dat geen regeling kan worden bereikt, zal het geval ter discussie dan gebracht worden aan het hof van de mensen in de plaats waar de leverancier is.

Ons Team
  • Het gemeentelijke Onderzoekscentrum van de Techniektechnologie
  • Samenbrengend opmerkelijk talent over het speciale voertuig, de mededelingen, de noodsituatieveiligheid, de brandbeveiliging, het Elektrische voertuig, en de nieuwe materiële gebieden van de hoogste binnenlandse wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, zoals het Instituut van Peking van Technologie, Universiteit van Elektronische Wetenschap en Technologie, Chongqing-Universiteit, en de Academie van China van Informatie- en communicatietechnolgie.
  • 50% van hogere het beroepstitels van de personeelsgreep, met inbegrip van doctorates, meester
  • Post-doctorale Post